У Львові укрСиббанк BNP Paribas Group долучився до програми IT-BPO Club

У Львові укрСиббанк BNP Paribas Group долучився до програми IT-BPO Club

06.09.13 10:55 0 1288
Працівники компаній-членів кластеру ІТБП зможуть отримувати знижку на найбільш популярні послуги банку УкрСиббанк BNP Paribas Group – 50% на обслуговування в рамках тарифного пакету «Підприємець» та 40% за послугу зарахування грошей по тарифному пакету «All Inclusive». Такий результат партнерської угоди про співпрацю Львівського кластеру ІТБП та банку.

УкрСиббанк став першим фінансовим партнером кластеру, запропонувавши вигідні умови на актуальні послуги для ІТ-працівників.

— Ми віримо, що в майбутньому Львів має всі шанси стати Кремнієвою долиною Східної Європи. УкрСиббанк готовий підтримати амбіційні плани компаній кластеру та IT спеціалістів – технічної еліти держави. Працівникам компаній-кленів кластеру ми пропонуємо особливі умови на найбільш популярні продукти банку. Обидва тарифні пакети включають в себе обслуговування зарплатних проектів, можливість керувати рахунками та зарплатними проектами віддалено за допомогою системи інтернет-банкінку StarAccess, а також інші сервіси і послуги, які можуть стати в пригоді членам кластеру. Cаме за IT-індустрією майбутнє, тому нам надзвичайно приємно долучитися до Кластерної програми лояльності ІТ-ВРО Club в якості фінансового партнера. — заступник начальника львівського регіонального управління УкрСиббанку BNP Paribas Group

Щоб скористатися знижкою, потрібно бути власником картки «IT-BPO Club». Усі працівники компаній-членів Кластеру отримають таку картку з 1 вересня 2013 року. Довідка

Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг – це асоціація провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові владика Ігор ...

КОМЕНТАРІ