У Рівненській області керівники Дубенської ОДПІ привітали школярів із Днем знань

У Рівненській області керівники Дубенської ОДПІ привітали школярів із Днем знань

06.09.13 11:45 0 1518
Швидко пролітають незабутні шкільні роки і залишаються в пам’яті кожного на все життя. Набуті знання, перший життєвий досвід - це ті краплини, які необхідні кожній людині.

День Знань - дійсно всенародне свято. В широко відкритих очах дівчаток та хлопчиків, які стоять біля школи - очікування чогось нового, цікавого, сподівання на значні події у своєму житті. А дорослі, поряд з ними, завжди згадують своє дитинство, вчителів, разом з якими набували життєвого досвіду.

Першого вересня із святом – Днем знань, початком навчального року керівники Дубенської об’єднаної державної податкової інспекції привітали учнів навчальних закладів.

Зокрема начальник Дубенської ОДПІ Зоя Хоній завітала на урочисту лінійку у Дубенську гімназію №2.

« перед всіма школярами гостинно відчиняться двері шкіл. Для Вас, маленьких громадян, цей день буде особливо пам’ятним, адже, переступивши поріг школи, ви робите перші кроки на життєвому шляху. У цей святковий день бажаю Вам любити рідну мову, землю, поважати працю і знання», - зазначила Зоя Володимирівна.

Заступник начальника Лідія Стрільчук побувала на святі Першого дзвоника у Дубенській спеціалізованій загальноосвітній школі I-III ступенів №5.

Дружні стосунки вже давно зв'язують школярів району та працівників Дубенської ОДПІ. Фахівці Міндоходів Дубенщини багато уваги приділяють вихованню майбутніх платників податків, а діти із задоволенням приймають участь у конкурсах, що проводяться органами Міндоходів, заповнюють анкети, уважно слухають про податки та задають зовсім недитячі питання з оподаткування.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові школа №18 ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ