У Рівненській області зробити правильний вибір

У Рівненській області зробити правильний вибір

06.09.13 11:52 0 1318
З метою надання допомоги молоді з професійної орієнтації, підвищення мотивації до трудової діяльності за професіями, актуальними на ринку праці, спеціалісти Млинівського районного центру зайнятості 2 вересня провели акцію «Випускник».

Мобільний центр професійної орієнтації було розташовано на території Млинівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, і всі запрошені мали можливість отримати актуальну інформацію та консультації, переглянути відеоролики про послуги служби зайнятості.

Олена Саківець, начальник відділу активної підтримки безробітних, розпочала захід із розповіді про надзвичайну важливість правильного та вдалого вибору професії, а також послуги служби зайнятості для молоді.

Усім охочим провели презентацію актуальних на ринку праці професій, розповіли про вимоги роботодавців до працівників, перспективи працевлаштування. Учасників акції поінформували про допомогу служби зайнятості у питаннях професійного самовизначення та реалізації професійних планів і намірів, можливості професійної підготовки, напрями та умови професійного навчання. Молоді люди та їхні батьки мали можливість переглянути відеопрезентацію Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, де можна здобути на сучасній матеріально-технічній базі перспективну робітничу професію.

Допомагали у проведенні заходу і фахівці Млинівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Спільно з ними було проведено конкурси профорієнтаційного спрямування, а також експрес-діагностику з метою визначення професійних нахилів школярів.

Приємно, що й батьки не залишились байдужими: активно цікавились актуальністю тієї чи іншої професії на ринку праці, доцільністю вибору, шляхами професійної підготовки, можливістю працевлаштування після навчання.

Вибір професії – надзвичайно важливий крок для молодих людей, тому спеціалісти служби зайнятості докладають максимум зусиль, щоб допомогти школярам зробити це свідомо, з урахуванням своїх здібностей, стану здоров’я та потреб ринку праці.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ