У Рівненській області на часі – вдосконалення формату співробітництва

У Рівненській області на часі – вдосконалення формату співробітництва

06.09.13 12:10 0 933
Напередодні нового навчального року традиційно фахівці територіальних органів Міндоходів зустрічаються з освітянами задля визначеня шляхів співпраці у вихованні підростаючого покоління.

Під час чергової зустрічі посадовців Державної податкової інспекції у м.Рівному з членами міського методичного об’єднання фахівців суспільствознавчих дисциплін йшла розмова про ефективність співпраці з фахівцями Міндоходів та про те, як майбутні платники податків опановуватимуть правову освіту.

Як зазначив заступник начальника інспекції Валентин Герман, у час здійснення реформи, коли митна і податкова служби об'єдналися в одне відомство - Міністерство доходів і зборів України, постало на часі і вдосконалення формату співробітництва з освітянами міста. Відтепер учні, крім знань про податки та податкову систему нашої країни, матимуть змогу дізнатися про єдиний соціальний внесок та його значення у вирішенні соціальних завдань нашої держави.

Він також наголосив, що традиційні форми співпраці, такі як екскурсії та Дні відкритих дверей в податковій інспекції, вікторини, ділові ігри, факультативи, і надалі будуть закладати надійний фундамент тих знань, які в майбутньому нададуть можливість шнім учням успішно працювати в будь-якій обраній ними професії та йти у велике життя з розумінням своєї відповідальності перед суспільством і державою.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Панькевич: "Угода ...

КОМЕНТАРІ