В Україні відкриває новий навчальний рік безкоштовна Бізнес-школа для дітей

В Україні відкриває новий навчальний рік безкоштовна Бізнес-школа для дітей

06.09.13 10:03 0 1206
В Україні стартував черговий набір в дитячу Бізнес-школу Юніорбанка, в якій школярі отримають основи підприємництва і фінансів, будуть брати участь у ділових іграх та тренінгах, проходити стажування в банку, а також користуватися банківськими послугами за допомогою дитячої пластикової карти Junior. Як повідомили в ПриватБанку, заняття в Бізнес-школі доступні будь-якій дитині шкільного віку і абсолютно безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті www.juniorbank.ua.


“Сьогодні в Юніорбанка найпотрібніші і цікаві економічні знання отримують більше півмільйона наших дітей, а нашими методиками навчання користуються вчителі кожної четвертої української школи, - каже керівник Юніорбанка Віолетта Сосновська. - Цього року ми розширюємо програми фінансової грамотності - з'явиться кілька нових захоплюючих практичних занять, а кращі учні Бізнес-школи будуть заробляти бали і зможуть обмінювати їх на подарунки та призи Юніорбанка”.


У новому навчальному році в рамках практичного курсу банківської та фінансової грамотності кращі учні Бізнес-школи отримають у подарунок планшети, а переможці практичного курсу серед регіональних Бізнес-шкіл поїдуть до Києва на передноворічну прем'єру нового мультфільму студії Уолта Діснея.


Програма фінансової грамотності Юніорбанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, школа програмування ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися "дорослими" можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.


Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк, працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.


Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Дніпро" заявив на Лігу ...
Наступна новина: Найближчим часом у ...

КОМЕНТАРІ