В Закарпатській області від хустянина міліція вилучила пістолет, а від жителя Тячівщини - обріз

В Закарпатській області від хустянина міліція вилучила пістолет, а від жителя Тячівщини - обріз

06.09.13 12:22 0 938
Статистика свідчить, що на руках наших краян «гуляє» чимало зброї. Підпільні арсенали з незаконного обігу вилучає міліція.

Пізно ввечері на телефон 102 в чергову частину Хустського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що на вулиці Хуста біля магазину перебуває підозрілий чоловік, з кишені якого стирчить предмет, схожий на пістолет! На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група й було затримано 31-річного жителя Хуста. Обшукавши чоловіка, правоохоронці справді виявили в нього в кишені спортивних штанів револьвер калібру 5,6 мм., який стріляє малокаліберними кулями. Офіційного дозволу на зброю хустянин не має. Револьвер вилучили й направили на експертизу.

Того ж вечора тячівська міліція відпрацьовувала село Бедевлю, де на березі Тиси правоохоронцям попався 55-річний місцевий житель, в якого виявили та вилучили обріз мисливської рушниці 16-го калібру. Обріз направлено на експертне дослідження.

Ранкової пори в Міжгірський райвідділ міліції надійшла інформація про те, що на вулиці райцентру якийсь смаглявий чолов′яга розгулює з ножем у руках. Інформація підтвердилася: на вулиці Міжгір′я дільничні затримали місцевого 61-річного пенсіонера, в якого під час огляду знайшли в кишені ніж.

У Берегівський райвідділ міліції по телефону 102 надійшло повідомлення від жителя Берегова про те, що вечірньої пори на вулиці міста біля школи до нього чіплявся якийсь незнайомець з металевою палицею в руках. На вказане місце прибула слідчо-оперативна група й було затримано 32-річного непрацюючого берегівця, в якого виявили та вилучили телескопічний кийок довжиною 60 см.

Серед ночі у скверику в місті Хуст дільничні інспектори затримали підозрілого нетверезого чоловіка. В затриманого 36-річного жителя с.Бороняво під час особистого огляду знайшли саморобний ніж із 17-сантиметровим лезом.

Усіх власників нелегальної зброї притягають до передбаченої законом відповідальності.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові обговорюють ...

КОМЕНТАРІ