Тернопілля: працевлаштувати 400 мешканців Збаражчини обіцяє керівництво заводу ламп «Іскра»

Тернопілля: працевлаштувати 400 мешканців Збаражчини обіцяє керівництво заводу ламп «Іскра»

06.09.13 13:23 0 1135
Під час робочої поїздки до Збаразького району заступник голови Тернопільської ОДА Василь Гецько ознайомився з роботою збаразької філії бізнес одиниці виробничого підрозділу „Завод ламп загального призначення” ПАТ „Іскра”. Підприємство на добу випускає 50 тисяч лампочок. Тут працює 30 людей.

Філія розпочала свою роботу в липні 2013 року. На даний час на підприємстві введено в експлуатацію дві виробничих лінії потужністю 400 000 шт/місяць. Протягом липня 2013 року виготовлено 350 тисяч електричних ламп загального призначення. За словами керівництва заводу, до кінця року заплановано ввести в дію ще чотири лінії. Загалом, на заводі до виробництва ламп планують задіяти 400 працівників. Зараз 50% продукції «Іскри» йде на експорт, половина залишається для потреб держави.

Як заявив заступник голови Тернопільської ОДА Василь Гецько, влада області, зокрема керівник Валентин Хоптян, працює над завданням Президента України щодо впровадження політики імпортозаміщення. Відтак, запуск нових ліній та зростання виробництва продукції на заводі вплине на внутрішній ринок.

Крім цього, Василь Гецько сподівається, що потужності збаразької філії заводу «Іскра» дозволять робити замовлення у професійно-технічних закладах освіти щодо підготовки кадрів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тренер "Газіантепспора": ...
Наступна новина: У Москві завершується ...

КОМЕНТАРІ