Помилку, допущену у формі звітності 1-ДФ, можна відкорегувати

Помилку, допущену у формі звітності 1-ДФ, можна відкорегувати

06.09.13 20:15 0 1160
Закінчився термін подання форми звітності 1-ДФ. У випадку виявлення помилки її можна від корегувати двома способами. Зокрема, поданням форми № 1-ДФ зі статусом «Звітний новий» у разі, якщо помилку виявлено протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу, та зі статусом «Уточнюючий» у разі виправлення помилки після закінчення строку його. Звертаємо увагу, що уточнюючий розрахунок може подаватися як за звітний період, так і за попередні періоди.
Порядок заповнення звітного нового та уточнюючого податкових розрахунків є однаковим.
Для вилучення одного помилкового рядка з попередньої введеної інформації потрібно повторити всі графи такого рядка і у графі «9» вказати «1» - на вилучення рядка.
Для введення нового або пропущеного рядка потрібно повністю заповнити всі його графи і у графі «9» вказати «0» - на введення рядка.
Довідково: Порядок заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку, затверджений наказом ДПАУ від 24.12.2010 року № 1020.


Підготовлено інформаційно-комунікаційним відділом
ДПІ у м. Івано-Франківську Головного управління
Міндоходів в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: Подання звітності в ...

КОМЕНТАРІ