У Рівненській області профорієнтаційний захід для молоді Кричильська

У Рівненській області профорієнтаційний захід для молоді Кричильська

06.09.13 19:56 0 1077
У Кричильській сільській раді Сарненського району провели профорієнтаційний захід «Як зробити успішну кар'єру?» для випускників загальноосвітніх навчальних закладів, які не навчаються і не працюють.

Під час заходу молодь ознайомили з послугами служби зайнятості, поінформували про стан ринку праці регіону та перспективи працевлаштування, обговорили значення та важливість для людини вибору професії, розповіли про можливості професійного навчання.

Учасники переглянули презентацію Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та ресурсного центру інформаційно-комунікаційних технологій РЦПТО ДСЗ. Юнаків та дівчат навчили працювати з інтернет-порталами державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua та www.trud.gov.ua з найбільшою базою даних про вакансії в Україні. Цього дня працював також консультпункт «Експрес-тестування з вибору професії», де охочі проходили профдіагностичне обстеження.

Проведення таких заходів мотивує молодь до усвідомленого професійного самовизначення, допомагає їм правильно зорієнтуватися і визначитись із професійним майбутнім та обрати шлях здобуття фаху.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У львівському терцентрі ...
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ