У Рівненській області діалог між владою та бізнесом триває

У Рівненській області діалог між владою та бізнесом триває

06.09.13 20:57 0 1058
У Рівному за ініціативою громадської організації «Асоціація працівників будівельної галузі міста Рівне та Рівненської області» відбувся «круглий стіл».

До участі в роботі «круглого столу» долучились представники департаменту з питань будівництва та архітектури облдержадміністрації, Державної податкової інспекції у м.Рівному та управління містобудування і архітектури.

Більше години присутні обговорювали проблемні питання, що стосуються підприємницької діяльності представників будівельної асоціації.

Не залишились поза увагою і питання запровадження електронних сервісів Міндоходів, новацій законодавства, легалізації заробітної плати та виведення заробітної плати з “тіні”. Учасники заходу зазначили, що підтримка роботодавцем ідеї легалізації заробітної плати та робочого місця - це захист свого бізнесу від неконкурентних умов, а офіційне оформлення на роботу – соціальна захищеність найманого працівника.

Присутні мали можливість висловити свої зауваження і пропозиції безпосередньо посадовцям та, відповідно – почути відповіді і зустрічні пропозиції.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Подання звітності в ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ