Чернівці: Новий дитячий майданчик з’явився ще в одному великому дворі міста

Чернівці: Новий дитячий майданчик з’явився ще в одному великому дворі міста

07.09.13 08:04 0 995
Справжнє свято завітало вчора до мешканців кількох будинків, що на ІІ провулку Кармелюка 2-4. У їхньому дворі за сприяння секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина з’явився сучасний дитячий майданчик.

Усього кілька тижнів тому на цьому місці росли кущі та бур’яни, а тепер тут облаштоване місце для дитячих забав: нові барвисті каруселі, гірки, гойдалка, баскетбольне кільце, футбольні ворота, та спортивні турніки.

На урочисте відкриття майданчика за участю керманича міста прийшло понад сто мешканців навколишніх будинків. Старші діти не могли натішитися футбольним полем, яке створили на місці нещодавнього пустиря, а малеча одразу ж побігла випробувати гойдалки. Щоби забави стали ще цікавішими, усі діти отримали в подарунок від Віталія Михайлішина іграшки, м’ячі та скакалки. Батьки ж були приємно вражені якістю проведених робіт із встановлення майданчика.

«Розвиток дитячого дозвілля і спорту в місті є одними з пріоритетних для нас, – каже секретар Чернівецької міської ради. – Приємно бачити щасливі обличчя дітей, яким є де гратися, і матерів, яким є де відпочивати з малюками. Кошти на створення майданчику виділили небайдужі спонсори. Наразі це вже 48-й дитячий майданчик, відкритий нами за останні кілька років. Ми й надалі розвиватимемо програму щодо облаштування таких майданчиків у кожному великому дворі міста».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина і Сілезьке ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ