Секретар Чернівецької міської ради привітав працівників «Чернівцігазу» із 55-річчям підприємства

Секретар Чернівецької міської ради привітав працівників «Чернівцігазу» із 55-річчям підприємства

07.09.13 09:26 0 1082
6 вересня, у палаці «Академічний» відбулись урочистості з нагоди 55-ої річниці заснування ПАТ «Чернівцігаз» та Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин привітав усіх присутніх зі святом.

«У цей святковий день ми повертаємося думками у далекі п’ятдесяті роки минулого століття, коли були зроблені перші кроки до розвитку газової галузі Чернівців, – каже керманич міста. – Нині історію підприємства продовжує нове покоління високопрофесійних фахівців, які пов’язали своє життя із дуже важливою для нашої економіки професією. Традиції, закладені ветеранами «Чернівцігазу», їх уміння досягати високих результатів передаються з покоління в покоління і слугують основою подальшого розвитку галузі. Від щоденної грамотної роботи газівників безпосередньо залежить ефективне життєзабезпечення всіх галузей народного господарства і комфортність життя громадян. Тож нехай їхня щоденна робота приносить до кожного будинку тепло і затишок».

За високі трудові досягнення Віталій Михайлішин нагородив працівників підприємства грамотами Чернівецької міської ради та грошовими преміями. Святкову атмосферу доповнив концерт за участю Михайла Грицкана, Тетяни Юхно та джаз-бенду «Фейк-нот».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Москва. Васильєва - у ...
Наступна новина: У Львівській області Ірина ...

КОМЕНТАРІ