Під час зустрічі з Віталієм Михайлішиним посол ФРН назвав Чернівці містом мрії

Під час зустрічі з Віталієм Михайлішиним посол ФРН назвав Чернівці містом мрії

07.09.13 08:44 0 1010
Офіційна зустріч секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина із послом Федеративної Республіки Німеччина Крістофом Вайлем відбулася 6 вересня, у приміщенні міської ради. Сторони обговорювали співпрацю у сфері економіки та культури.

«Чернівецька міська рада завжди готова підтримувати німецько-українську співпрацю та вдячна вашому посольству за підтримку, – зазначив Віталій Михайлішин. – З кожним роком наші взаємини стають все більш продуктивними. У Чернівцях розпочало роботу велике підприємство з виробництва напівпровідників для автомобілів Volkswagen. І буквально щомісяця кількість робочих місць зростає. У культурному плані знаковою подією є щорічний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz. На ньому постійно виступають і німецькі і українські письменники».

«Під час першого ж візиту до цього міста, я закохався у нього, – каже Крістоф Вайль. – Чернівці – це місто мрії, якому притаманна особлива аура, у якому процвітають культура і духовність. А без духовності і культури неможливі ані політичні, ані економічні зв’язки. Я вдячний міській владі за всебічну підтримку Meridian Czernowitz – фестивалю, який початково був ініціативою громадськості».

Віталій Михайлішин і Крістоф Вайль також обговорили концепцію літературного целанівського центру, на презентації якого планують зустрітися завтра, 7 вересня.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Особливості роботи ...

КОМЕНТАРІ