Борис Клімчук: Україна набуває нової риси модерної держави з європейським ритмом життя, а Угода про Асоціацію з ЄС – це черговий стимул для її руху в цьому напрямку, -

Борис Клімчук: Україна набуває нової риси модерної держави з європейським ритмом життя, а Угода про Асоціацію з ЄС – це черговий стимул для її руху в цьому напрямку, -

07.09.13 10:27 0 1046
«Україна набуває нової риси модерної держави з європейським ритмом життя, а Угода про Асоціацію з ЄС – це черговий стимул для її руху в цьому напрямку», - наголосив голова облдержадміністрації Борис Клімчук в ході зустрічі з учасниками семи країн Європи, які приїхали на Волинь обговорити та поділитися обміном досвіду щодо транскордонної співпраці.

«Я буду одним із мільйонів щасливих українців, коли цьогоріч восени у Вільнюсі відбудеться підписання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом», - додав він.

« Україна має ефективний менеджмент, працює системно і згідно планів на роки вперед. Приємно, що Європейська спільнота нас розуміє і підтримує не словами, а конкретними справами. Зокрема, Волинь цьогоріч отримає 25 мільйонів євро на проекти транскордонного спрямування. Виграли також грант Світового Банку, а це - 30 млн дол. США, які підуть на розвиток первинної ланки медицини у містах, селах та селищах», - підкреслив Борис Клімчук.

«Без підтримки європейських партнерів, Волинь мала б менше шансів розбудови інфраструктури. Отже, розуміємо, наскільки допомога Європейської спільноти є важливою для нас. Знаємо, що Європейський Союз – це розвиток, менеджмент, якісні дороги, безпека, комфорт тощо. І, ми – українці, знаємо в якому напрямку рухатися. Надіюся, що через кілька років наша держава стане ще ближчою до Євросоюзу в суспільних стандартах», - наголосив голова облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заслуховування ...
Наступна новина: Тернопілля: начальник ...

КОМЕНТАРІ