Луцькі мами організовують екологічне свято "Еко-Ко"

Луцькі мами організовують екологічне свято "Еко-Ко"

07.09.13 08:23 0 1187
8 вересня 2013 року на Центральній алеї парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки відбудеться сімейне екологічне свято «Зелене містечко «Еко-Ко». Початок о 16:00.

З цієї нагоди, вчора, 5 вересня, відбулася прес-конференція за участю організаторів екологічного свята у Луцьку «Зелене містечко «Еко-Ко» - команди порталу для батьків «Луцьк-мама» lutskmama.com.

За словами Анни Гнатюк, адміністратора порталу «Луцьк-мама», зустрічі на сімейному святі «Зелене містечко «Еко-Ко» стають гарною традицією для наших луцьких матусь, адже цього року воно відбудеться вже вдруге. “Ми знову намагатимемось не розчарувати ні наших малюків, ні школярів, ні батьків, адже забави знайдуться для всіх. Особливе заняття матимемо й для татусів, адже вони часто запитують, чи їм можна приходити на свята від Луцьк-мама… Татусів запрошуємо майструвати автомобілі з картонних коробок і продемонструвати дітям правила дорожнього руху», - ділиться мама.

Юлія Бєловицька, організатор свята, наголосила на тому, що захід є унікальним, бо організований простими мамами: «Ми дуже любимо на запитання «а ви хто?», відповідати - «луцькі мами», бо ми й справді просто група мам, які хочуть організовувати цікаві й корисні заходи для дітей. На щастя, це вже наш четвертий міський захід і нам вдається знаходити людей, які хочуть допомагати. Цього разу це Волинська обласна організація Партії Зелених України, Луцький міський голова Микола Романюк, наші спонсори: DJ Caf? Ring, Фонд Василя Токарського, Kromberg & Schubert та друзі: Сімейна академія «Плай», школа Helen Doron рання англійська, магазин «Знайка».

Ірина Гнатюк готує для дітей і мам цікаве заняття у картонному містечку – демонстрацію нешкідливого побуту. Під час свята будуть і традиційні забави, такі як читання книг із мамою-книголюбом Юлією Шаповалик. Майстриня Інна Кулигіна запросить дітей виготовити листівку із вторсировини.

Окрім того, організатори підготували для відвідувачів свята: ярмарок еко-виробів ручної роботи, дитяче містечко з картону, розважальну програму та розіграш призів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Буковина: представники ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ