Будуємо нову Волинь: у селі Прилісне Маневицького району розширять школу на дев’ять класних кімнат для 216 учнів

Будуємо нову Волинь: у селі Прилісне Маневицького району розширять школу на дев’ять класних кімнат для 216 учнів

07.09.13 08:00 0 1115
Голова облдержадміністрації, перебуваючи у робочій поїздці, в її рамках запланував проінспектувати хід будівництва низки соціально значимих об’єктів Волинського краю.

Зокрема, побував Борис Клімчук у ЗОШ I-III ступенів села прилісне Маневицького району, де триває добудова приміщення для початкових класів. Потреба у розширенні виникла тому, що село розвивається і учні шести класів змушені навчатися у другу зміну. Рішення було прийнято спільно з громадою населеного пункту.

Загальна проектно-кошторисна вартість добудови становить 3,8 млн грн. Це субвенція з державного бюджету, що виділяється на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження атомних електростанцій.

Голова облдержадміністрації оглянув класні кімнати школи, будівельний майданчик, поспілкувався з вчителями та дітьми. «Це –добре, що село піднімається, молодь залишається жити і працювати дома, відтак і зростає кількість діток. Добудуємо приміщення до освітнього закладу і створимо нашим дітям не лише комфортабельні класні кімнати, а й теплі санітарні кімнати», - зазначив він.

Крім цього, Борис Клімчук пообіцяв вивчити питання із забезпечення учнів, які доїжджають на навчання з сусідніх сіл, шкільним автобусом. Наразі вони користуються послугами перевізників.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ