Ще одна сільська школа будується на Волині – в Житнівці Камінь-Каширського району

Ще одна сільська школа будується на Волині – в Житнівці Камінь-Каширського району

07.09.13 12:09 0 1276
Ще одна сільська школа будується на Волині. Цього разу – в Житнівці Камінь-Каширського району. ЗОШ I-III ступенів розрахована на 196 місць.

Наразі у селі функціонує лише школа для початкових класів, де навчається 46 дітей. Решта 64 учнів з дорослих класів здобуваються освіту в сусідньому селі Боровно.

Розпочали зведення освітнього закладу в 2011 році, роботи здійснюються інтенсивно. На приміщення будівлі уже накрито, зроблено фасад, електрифікацію, встановлено енергозберігаючі вікна. Наразі тривають внутрішні роботи та інженерні комунікації.

Школа матиме також звісно гарну їдальню та сучасний спортзал.

Голова облдержадміністрації, інспектуючи в районах хід будівництва низки соціально значимих об’єктів, побував у Житнівці та оглянув майданчик. Борис Клімчук відзначив якість будівельних робіт та висловив сподівання, що дітвора із задоволенням здобуватиме освіту в ошатному та просторому приміщенні школи. Таким чином, інвестуючи в майбутнє, як того і вимагають нові президентські соціальні ініціативи "Діти - майбутнє України", ми поступово розбудуємо наш рідний край.

У свою чергу, директор діючої освітньої установи Марія Баран подякувала владі, при цьому зауваживши, що місцева громада вже і не сподівалися отримати від держави такий дарунок.

Загально-кошторисна вартість будівництва школи у Житнівці становить майже 30 млн грн.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Волинській області із ...

КОМЕНТАРІ