На Хмельниччині двоє працівників міліції отримали ножові поранення, рятуючи від розправи оскаженілого зека жінку та її двох дітей

На Хмельниччині двоє працівників міліції отримали ножові поранення, рятуючи від розправи оскаженілого зека жінку та її двох дітей

07.09.13 08:35 0 961
Неодноразово судимий мешканець Ярмолинецького району на ґрунті ревнощів намагався зарізати свою дружину та двох її малолітніх дітей від першого шлюбу. Завдяки вчасному прибуттю працівників міліції трагедії вдалося запобігти.

До чергової частини Ярмолинецького райвідділу міліції з самого ранку у розпачі зателефонувала літня жінка і повідомила, що колишній зять намагається убити її доньку та онуків. При цьому вона попередила правоохоронців, що 35-річний молодик уже неодноразово перебував за ґратами та вирізняється неврівноваженим запальним характером.

Слідчо-оперативна група прибула на місце події за лічені хвилини. Ситуація дійсно виявилася вкрай небезпечною. 35-річний чоловік, озброївшись сокирою і ножем, вранці проник у будинок, де раніше мешкав з дружиною та її дітьми від першого шлюбу. За допомогою погроз він намагався переконати кохану поновити їхні стосунки. Коли батько молодої жінки спробував вибити двері до доньчиного помешкання, колишній зек схопив свого пасинка і наніс йому різану рану шиї.

У цей момент якраз прибули працівники міліції. Побачивши ніж у руках нелюда та кров на тоненькій дитячій шиї, вони, не роздумуючи, врукопашну кинулися на злочинця, адже у замкненому приміщенні неможливо було скористатися ані газом, ані табельною зброєю. На захист онука став і дідусь. Зловмисника вдалося знешкодити, щоправда, він таки устиг добряче помахати ножем, спричинивши різані рани рук двом міліціонерам та тестеві.

Як розповіла згодом потерпіла родина, ранок того дня для них був звичайним. Дев‘ятирічний онук забіг до бабусі з дідусем та попросив відвести його до школи. Та коли подружжя постукало у двері доньчиного будинку, вона не відчинила і, лише трохи відгорнувши штору на вікні, якось дивно повідомила, що сама заведене дитину до школи. Насторожені батьки спробували заглянути глибше у кімнату і помітили там свого колишнього зятя, який тримав ножа біля горла їхньої доньки. Виявляється, молодик деякий час чатував під будинком, доки не проник в середину, скориставшись тим, що хлопчик відчинив двері, коли йшов до бабусі. Спочатку він погрожував лише дружині, та, коли почув, як колишній тесть намагається вибити двері — схопив у заручники свого пасинка. У цей час молода матір встигла через вікно передати сусідці п‘ятирічну доньку.

До речі, історія знайомства та стосунків подружжя досить незвичайна — вони познайомилися та одружилися, коли чоловік відбував чергове покарання в одній з колоній на Вінниччині. Сам він родом із Сумської області, у свої 35 років встиг побувати за ґратами за вчинення пограбування, розбою, а третю судимість і взагалі отримав, як кажуть, не відходячи від каси — за злісну непокору законним вимогам адміністрації установи виконання покарань. Наразі стосовно нього відкрито кримінальне провадження одразу за кількома статтями — замах на вбивство двох і більше осіб, опір працівникові правоохоронного органу та погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Розслідування триває. Підозрюваного заарештовано. Міру покарання для нього обере суд.

Потерпілих госпіталізували у районну лікарню, де надали необхідну медичну допомогу. Усі вони, в тому числі і дитина, наразі перебувають у задовільному стані.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Форум ділових і творчих ...
Наступна новина: Прасолов: Україна зможе ...

КОМЕНТАРІ