Про останні зміни до Податкового кодексу – у 33 номері оновленого журналу «Вісник Міністерства доходів і зборів України»

Про останні зміни до Податкового кодексу – у 33 номері оновленого журналу «Вісник Міністерства доходів і зборів України»

07.09.13 10:14 0 975
Номер присвячено чи не найзатребуванішій на темі — змінам у Податковому кодексі України:

по-перше, це трансфертне ціноутворення. На правила у визначенні звичайних цін та практиці нагляду за контрольованими операціями покладається чимало надій. Очікується, що такий механізм створить умови для зростання надходжень податкових платежів до бюджету, зокрема шляхом попередження мінімізації цих платежів окремими суб’єктами господарювання (с. 14);

по-друге, утилізаційний збір. Щороку списання колісних автотранспортних засобів в Україні становить понад 100 тис. одиниць. Змінами до Кодексу розширено базу оподаткування екологічним податком та запроваджено справляння податку за утилізацію знятих з експлуатації транс­портних засобів (с. 20);

по-третє, казначейські фінансові векселі. Платникам податків за їх згодою видаватимуть такі векселі в рахунок бюджетного відшкодування ПДВ (с. 18).

Ну і, звісно, на вас чекає ще багато корисної та цікавої інформації. Щороку до України приїздить близько 25 млн. туристів із-за кордону. Що пропонують наші співвітчизники зарубіжним гостям у так званий оксамитовий сезон? Про це — на с. 54.

І про те, що стосується всіх… Чи замислювалися ви, наскільки гроші важливі в житті людини? Мабуть, кожен погодиться, що вони, безперечно, важливі. Це скаже і мільйонер з великим капіталом, і бідняк, який мріє розбагатіти. Відома політекономічна аксіома в сучасному світі звучить уже дещо по-новому: гроші — мірило свободи, а не вартості. Відтак в усі часи були і є люди, які прагнуть розширити межі власної свободи. Будь-яким способом. Не завжди законним… Про підроблені гроші читайте в актуальній темі на с. 60.

Нагадуємо, оформити передплату офіційного видання Міністерства доходів і зборів України платники податків зможуть у філії Державного підприємства «Сервісно-видавничий центр Міністерства доходів і зборів України» в Івано-Франківській області, яка знаходиться за адресою: 76018 м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 20, к. 105 Тел.: (0342) 77-19-29

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У неділю, 8 вересня, ...

КОМЕНТАРІ