В Івано-Франківській області міндоходівці Косівщини привітали представників бізнесу

В Івано-Франківській області міндоходівці Косівщини привітали представників бізнесу

07.09.13 09:09 0 1051
Грамотами Державної податкової інспекції у Косівському районі Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області відзначено кращих підприємців – платників податків, а саме: керівника ПП”Левеня” Кушнірчука М. В., ПП Павлюка В.В., керівника Косівського СТ Данильціва В.В., керівника ВКФ “Диск” Баб’юка З.Б., керівника ТОВ “Тирлич” Бортейчук Л.М.

В ході привітання начальник ДПІ Луканюк В.Д. зауважив, що бути підприємцем — це особливий труд, де успіх залежить від власних сил, вміння будувати бізнес. А головною рушійною силою економіки – є платники податків. Розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до державної скарбниці дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних питань та зміцнює економіку держави в цілому.

«У Косівському районі зареєстровано понад 5 тисяч юридичних та фізичних осіб. Кількість платників податків свідчить про сприятливі умови в районі для заняття підприємництвом. Сумлінних платників, які добровільно сплачують податки, стає більше, що, в свою чергу, збільшило надходження до державної скарбниці», - сказав керівник Косівської ДПІ, додавши, що саме завдяки їх діяльності від початку року, суб’єктами господарювання забезпечено поступлення до зведеного бюджету 89,3 млн. гривень платежів, з яких до державного бюджету надійшло 55,4 млн. гривень. До місцевого бюджету перераховано 29,2 млн.гривень, що на 1,6 млн. гривень більше, ніж у відповідному періоді 2012 року.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мілевський: ...
Наступна новина: Міжнародну дитячу премію ...

КОМЕНТАРІ