В Івано-Франківській області майже 3 тисячі осіб скористалося послугами Центру обслуговування платників податків у Калуській ОДПІ

В Івано-Франківській області майже 3 тисячі осіб скористалося послугами Центру обслуговування платників податків у Калуській ОДПІ

07.09.13 13:08 0 983
Доцільність відкриття Центру обслуговування платників податків у Калуській ОДПІ тепер доведено на практиці. Уже більше року його відвідувачі, суб’єкти господарювання та пересічні громадяни, мають можливість без проблем подати податкову звітність, отримати якісні адміністративні та консультативні послуги.

Тільки за 8 місяців поточного року фахівцями прийнято та опрацьовано 44,3 тисячі податкових декларацій, надано понад 8 тисяч різного роду адміністративних послуг та тисячу консультацій. До уваги відвідувачів на інформаційних стендах та плазмових екранах розміщено актуальну інформацію. Центр облаштовано зручними меблями. Є можливість безпосередньо на місці заповнити бланки декларацій та інших документів.

Для зручності платників поряд розміщено відокремлений пункт реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів, де можна придбати безкоштовні електронні ключі для подачі звітності в електронному вигляді.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обама зустрівся з ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ