В Закарпатській області чопською митницею Міндоходів вилучено екскаватор Volvo та комплектуючі на загальну суму понад 467 тис. грн.

В Закарпатській області чопською митницею Міндоходів вилучено екскаватор Volvo та комплектуючі на загальну суму понад 467 тис. грн.

07.09.13 10:12 0 959
Громадянин України повідомив неправдиві дані стосовно продавця, вартості та кількості товару, який він намагався провезти через митний пост «Дяково». До митного контролю вантажу українець інспекторам надав документи, необхідні для оформлення. Згідно з ними, екскаватор слідував в режимі «імпорт» з Румунії в Україну, продавцем виступала панамська фірма, а покупцем вітчизняна, громадянин діяв на підставі довіреності. В наданих фахівцям Чопської митниці Міндоходів документах вартість екскаватору складала 32 тисячі доларів США.

Було прийнято рішення провести митний огляд транспортного засобу. Під час якого інспектори виявили контракти, згідно до яких українець придбав у румуна товар за 24 тисячі євро.

Також митним оглядом вантажу встановлено, що крім власне екскаватору, громадянин України намагався ввезти й допоміжну техніку до нього – ковш-захват та гідромолот. Було проведено експертизу, в ході якої визначено вартість вантажу: екскаватор марки Volvo - 49573, ковш-захват - 4784, гідромолот - 4095 доларів США.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Про останні зміни до ...

КОМЕНТАРІ