У Львівській області дрогобицькі правоохоронці затримали 47-літнього крадія дитячого одягу

У Львівській області дрогобицькі правоохоронці затримали 47-літнього крадія дитячого одягу

07.09.13 11:51 0 952
Зайшовши до супермаркету, 47-річний чоловік примудрився не придбати, а поцупити у покупців уже придбані речі. До того ж, у минулому зловмисник вже мав проблеми із Фемідою.

У квітні 2013 року 58-річна дрогобичанка зайшла до магазину придбати необхідні продукти разом з малолітнім онуком. На жаль, жінці не вистачило грошей, щоби оплатити покупку. Залишивши продукти на касі, жінка побігла до банкомату, що неподалік. Щоправда, остання із необережності довірила ключі від камери зберігання малолітньому онукові. Залишившись у магазині, малий тим часом відкрив камеру зберігання.

«Поки дитина з цікавістю розглядала речі по сторонах, зловмисник скористався відсутністю дорослих осіб і поцупив дитячі речі малюка із камери зберігання», - повідомила працівник слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції Возняк Ірина Дмитрівна.

Повернувшись, родичка виявила відсутність дитячої курточки, шапочки та зошитів для малювання. Жінка звернулася за допомогою до працівників супермаркету, які повідомили чергову частину Дрогобицького міського відділу міліції. Невдовзі правоохоронці затримали крадія.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції притягнули зловмисника до відповідальності за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Челленджер Франція. ...
Наступна новина: Англія - Молдова 4:0.

КОМЕНТАРІ