Богдан Матолич взяв участь в урочистих зборах працівників Львівського відділення ГПУ «Полтавагазвидобування» та Магістральних нафтопроводів «Дружба»

Богдан Матолич взяв участь в урочистих зборах працівників Львівського відділення ГПУ «Полтавагазвидобування» та Магістральних нафтопроводів «Дружба»

07.09.13 09:58 0 1043
До Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, що відзначається в Україні у другу неділю вересня, цими днями в енергетичних підприємствах Львівщині відбуваються урочисті заходи та святкові збори колективів. Зокрема, своє професійне свято відзначили працівники Львівського відділення газопромислового управління «Полтавагазвидобування», а також Філії «Магістральні нафтопроводи «Дружба» ПАТ «Укртранснафта» . Участь в урочистих зборах трудових колективів цих підприємств взяв перший заступник голови облдержадміністрації Богдан Матолич.

Від імені голови обласної державної адміністрації Богдан Матолич привітав працівників галузі з професійним святом та подякував за безаварійну роботи нафтогазовидобувної промисловості Львівщини. «Ваша щоденна нелегка та самовіддана праця створює умови не тільки для енергетичної незалежності регіону, але й добробуту кожної окремо взятої української родини», – зазначив він та додав: «Впевнений, що фахівцям вашої галузі, вдасться забезпечити стабільну роботу підприємств народногосподарського комплексу області в опалювальний період 2013/14 року».

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток газової промисловості та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України перший заступник очільника Львівщини нагородив Почесними грамотами облдержадміністрації працівників Львівського відділення ГПУ «Полтавагазвидобування» та МН «Дружба».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ