Василь Бахмацький привітав працівників ВАТ «Львівгаз» з професійним святом

Василь Бахмацький привітав працівників ВАТ «Львівгаз» з професійним святом

07.09.13 11:41 0 1026
6 вересня, заступник голови Львівської облдержадміністрації Василь Бахмацький взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.

Зокрема, Василь Бахмацький привітав з професійним святом працівників відкритого акціонерного товариства з газопостачання та газифікації «Львівгаз».

«За вже сформованими традиціями українські нафтовики і газовики завжди прагнуть дотримуватися високого професіоналізму та компетентності у своїй нелегкій праці. Саме завдяки вашій щоденній сумлінній праці розвивається енергетична галузь нашої держави та формується енергетична безпека й незалежність», – сказав у вітальному слові заступник голови ОДА.

Василь Бахмацький побажав працівникам галузі міцного здоров’я, впевнених успіхів і досягнень на професійній ниві, великого щастя та невгамовної енергії.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток газової промисловості та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України і 155-річчя газового господарства Львівщини заступник голови ОДА Василь Бахмацький нагородив Почесною грамотою облдержадміністрації працівників ВАТ «Львівгаз».

Зазначимо, День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості з 1993 року традиційно відзначають у другу неділю вересня. В 2013 році День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України припадає на 8 вересня.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: у ДТП на ...
Наступна новина: Завершився відбір ...

КОМЕНТАРІ