У Львівській області бійці УБОЗ - не лише вправні правоохоронці, але й вмілі футболісти

У Львівській області бійці УБОЗ - не лише вправні правоохоронці, але й вмілі футболісти

07.09.13 12:43 0 1135
У Львові відбуваються зональні змагання Чемпіонату з міні-футболу «Георгіївський кубок» між п’ятьома командами спеціальних підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю МВС України.

Відкриття зональних змагань серед команд із західних областей України відбулося у Львові 6 вересня – на території Бази олімпійської підготовки «Динамо», а саме – на міні-футбольному майданчику.

Участь в урочистому відкритті цього спортивного заходу взяли начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Телиця Василь Васильович, перший заступник голови Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» Яцковець Віктор Степанович, а також представники з Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України.

Після привітань усіх гравців команд, розпочалися змагання за перемогу на міні-футбольному полі. Першими у поєдинку зійшлися «убозівці» Закарпатської та Івано-Франківської області. Перемогу у цій грі одержали Івано-Франківські силовики-футболісти з рахунком 9:5.

Як розповів заступник начальника фізкультурно-спортивного відділу ЛОО «Динамо» Терпелюк Володимир Іванович, слідом за ними поле «ділили» гравці команд з Волинської та Львівської областей, де за результатами двох таймів перемогу здобули гості Чемпіонату з рахунком 4:3. Ще один поєдинок відбувся між командами з Тернопільщини та Волинської області, який завершився поразкою тернополян. Рахунок гри – 10:2.

На цей час гра за Кубок Чемпіонату з міні-футболу, який розігруватимуть у Києві за результатами змагань у всій України, триває між командами Закарпатської і Тернопільської області. Зокрема, після першого тайму гри лідирує команда з Тернопільщини з рахунком 4:3.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Прикарпатті користувачі ...

КОМЕНТАРІ