Василь Горон: "Цьогоріч уже третій гуртожиток "Львівської залізниці" приймають у власність територіяльної громади Львова"

Василь Горон: "Цьогоріч уже третій гуртожиток "Львівської залізниці" приймають у власність територіяльної громади Львова"

07.09.13 10:42 0 975
На шньому засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради ухвалили рішення про прийняття у власність територіяльної громади ще одного гуртожитку від "Львівської залізниці", що розташований по вул. Широка, 83а та насосну станцію підкачування холодної води. Про це 6 вересня 2013 року повідомив депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Василь Горон.

Як розповів свободівець, проблема передачі відомчого гуртожитку по вул. Широка, 83а полягала в тому, що "Львівська залізниця" не виділяла кошти для ремонту приміщень та насосної станції.

"Після довготривалих перемовин, нарад, комісій тощо, які були зорганізовані у відповідь на мої численні запити і звернення, державне транспортне підприємство "Львівська залізниця" у 2011 році зобов'язалося передати гуртожитки у комунальну власність територіяльних громад. Проте цей процес розпочався тільки цього року. "Львівська залізниця" попри те, що є балансоутримувачем гуртожитку, відмовлялася витрачати кошти підприємства для ремонту приміщень споруди та насосної станції підкачування холодної води, що стоїть окремо. Тільки після численних зустрічей із посадовцями підприємства вдалося домовитися про виділення необхідних коштів для ремонтних робіт", – повідомив свободівець Василь Горон.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: У Рівненській області діти, ...

КОМЕНТАРІ