У Рівненській області рятувальники відкрили квартиру, де випадково замкнулася двохрічна дитина

У Рівненській області рятувальники відкрили квартиру, де випадково замкнулася двохрічна дитина

07.09.13 09:50 0 991
05 вересня о 15:25 на пункт зв’язку 13-ї державної пожежно-рятувальної частини за номером «101» зателефонувала жителька міста Дубно. Схвильована жінка розповіла, що по вулиці Морозенка у квартирі на третьому поверсі закрилася із середини її двохрічна дитина. За декілька хвилин за вказаною адресою прибули рятувальники. За допомогою висувної драбини бійці Держслужби з НС через вікно проникли у квартиру. На щастя з дитиною все було гаразд. Оперативно відкривши двері оселі рятувальники передали дівчинку в руки мами.

Як з’ясувалось пізніше, молода жінка на хвилину залишивши 2-річну дівчинку у квартирі спустилась на подвір’я, а дитина випадково замкнула двері. Повернувшись до оселі молода мати не мала змоги потрапити всередину. Тому жінка звернулась по допомогу до рятувальників.times

Зважаючи на вищевикладене Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до батьків. Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Адже, щоб сталося непоправне, достатньо кількох хвилин. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Івано-Франківському ...

КОМЕНТАРІ