У Рівненській області правоохоронці сіли за парти

У Рівненській області правоохоронці сіли за парти

07.09.13 08:58 0 1031
Щоосені у співробітників міліції розпочинається новий навчальний рік. Гасло: «Вчитися ніколи не пізно», актуальне завжди. І, цьогоріч не виняток, адже розпочались заняття у системі службової підготовки в урочистій обстановці.

Цей день у всіх працівників міліції особливий. Він нагадує кожному, що без постійного та всебічного оволодіння знаннями неможливий упевнений розвиток ані окремої людини, ані держави в цілому.

– Нещодавно усі працівники міліції Рівненщини брали участь в заходах приурочених Дню знань в загально–освітніх школах та підшефних інтернатних закладах області, – сказав у вступному слові начальник УМВС України в Рівненській області генерал–майор міліції Василь Лазутко. – А ми самі сідаємо та розпочинаємо навчання. Адже саме тепер якісна професійна підготовка співробітників органів внутрішніх справ набула непересічного значення для забезпечення законності та охорони громадського порядку в державі. Нехай у ваших серцях не буде місця розчаруванню та байдужості. Вірте у власні сили, утверджуйтесь у житті та професійному рості.

На свято «першого» дзвоника міліціонери запросили Протоірея Романа, який зупинився на основах духовності та ролі святої церкви в повсякденній службовій діяльності кожного вартового порядку.

– Як ви служите державним законам так, і ми, священнослужител,і служимо Закону Божому, – сказав Протоірей Роман. – Ви виконуєте почесну місію – захищаєте людей від злочинців, а ми робимо все, аби спасти словом Божим людей від гріха, бо рано чи пізно всім доведеться відповідати перед Богом за гріхи. Тож наші місії на землі схожі. Однак, у вас небезпечна робота і ви не знаєте, що чекає на вас на повороті через годину – дві, а тому потрібно молитися. Просто сказати: «Господи, благослови!» А ми будемо за вас молитися. Тому бажаю, щоб ваші знання тільки примножувалися, а тепер давайте помолимось!

Привітав цього дня з першим навчальним заняттям правоохоронців і старший радник юстиції Ільящук Тарас Михайлович, начальник управління прокуратури Рівненської області, який розповів про основні аспекти щодо конституційно–правових механізмів захисту прав людини.

На завершення урочистостей приємною несподіванкою для деяких співробітників та їх колег став зачитаний наказ УМВС про призначення чергових спеціальних звань. Отож, вітаємо винуватців – підполковника міліції отримав Володимир Черначук, начальник відділу боротьби з торгівлею людьми та злочинами проти моральності УКР УМВС, з майором міліції – Ігоря Васінського, начальника оперативно–пошукового відділу УКР УМВС та з капітаном Миколу Красовського, старшого слідчого в особливо важливих справах слідчого управління УМВС.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Завдяки прокуратурі області ...

КОМЕНТАРІ