Ващук:

Ващук: "На кону - життя або смерть повноцінного футбольного клубу"

07.09.13 08:08 0 1030
Головний тренер київського "Арсеналу" Юрій Бакалов прокоментував ситуацію, в якій опинився столичний клуб. Про це повідомило видання "Чемпіон".

За його словами, тренерський штаб і футболісти вже кілька місяців не отримують зарплату, а подальші перспективи клубу він оцінює як дуже погані.

"Про які плани може йти мова, якщо наш колектив вже кілька місяців сидить без зарплати? Як оцінити перспективи "Арсеналу"? Як дуже погані. Більше мені і додати нічого. Поки ми працюємо і чекаємо", - зазначив спеціаліст.

"У середу мої підопічні збиралися для серйозної розмови на базі. Хлопці хотіли написати листа. Що вони вирішили, я не знаю, але про це, думаю, стане відомо також у п'ятницю", - додав він.

Нічого оптимістичного не розповів і спортивний директор "Арсеналу" Владислав Ващук.

"Онищенко всі свої зобов'язання виконав. Для відновлення фінансування команди Онищенко повинен отримати обіцяні документи від Рабиновича або хоча б розуміти, що процес йде, а діалог реальний. такого відчуття ні у мене, ні у Олександра Романовича немає", - розповів Ващук.

"Хотілося б отримати консультацію від керівників ФФУ. Зрештою, на кону - життя або смерть повноцінного футбольного клубу", - цитує Ващука "Спорт-Експрес в Україні".
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківськими ...
Наступна новина: Одна з дамб в ...

КОМЕНТАРІ