У Волинській області із пошти начальника УМВС

У Волинській області із пошти начальника УМВС

07.09.13 12:10 0 1350
До управління внутрішніх справ України у Волинській області на ім’я керівника установи Олександра Терещука надійшов лист-подяка від педагогів та вихованців Липлянської спеціальної загальноосвітної школи-інтернату.

Майже 10 років ця школа є підшефним закладом Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України у Волинській області. У цьому закладі виховуються дітки, котрі опинилися в непростих життєвих ситуаціях та потребують особливої опіки і турботи.

Зважаючи на це, працівники НДЕКЦ постійно навідуються у свій підшефний заклад, аби подарувати малечі дитяче свято. А малі школярики у свою чергу дякують правоохоронцям щирими дитячими посмішками.

Липлянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат є підшефним закладом НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області, починаючи із 2003 року. Працівники експертної служби дітям організовують солодкі столи на день Святого Миколая, поїздки на спортивно-масові змагання «Веселі старти» у Локачинський та Ківерцівський райони, разом із малечею долучаються до озеленення території, закладання фруктового саду. Окрім того, силами особового складу зібрано та передано школі різноманітні іграшки, одяг та взуття, закуплено шкільне приладдя, спортивний інвентар, два велосипеди, а також надано допомогу в облаштуванні кімнат-спалень дітей (закуплено килимове покриття). Для підтримання функціонування газети «Шкільна родина», що випускається власними силами учнівського та педагогічного колективу інтернату, правоохоронці подарували учням фотоапарат та фотоальбом.

Тож на ім’я начальника УМВС України у Волинській області генерал-майора міліції Олександра Терещука надійшов лист-подяка від директора школи-інтернату Іванни Дужик.

У листі, зокрема, йдеться:

«Від імені педагогів та вихованців нашої школи дозвольте висловити Вам свою безмежну вдячність за постійну підтримку та допомогу від Експертної служби УМВС України у Волинській області на чолі з начальником Малашком Олександром Євгенійовичем.

Добре, що є такі люди, як ви, які ніколи не відмовляють та в міру своїх можливостей надають значну допомогу нашим учням.

Завдяки вашій турботі наші вихованці цікавіше проводять дозвілля. Низький уклін вам та щира вдячність за вашу безкорисливу людську участь у підтримці тих, кому така допомога потрібна, за чуйність та увагу, за розуміння та підтримку».

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ще одна сільська школа ...
Наступна новина: У Львівській обласній ...

КОМЕНТАРІ