Міліція Донеччини проводить рейди проти несанкціонованої торгівлі

Міліція Донеччини проводить рейди проти несанкціонованої торгівлі

07.09.13 17:50 0 2307
Міський голова Олександр Лук’янченко видав відповідне розпорядження на підтримку роботи правоохоронців у цьому напрямку. З початку 2013 року лише співробітниками Ворошиловського РВ Донецького міського управління внутрішніх справ притягнуто до відповідальності близько 200 «бізнесменів»-правопорушників, у яких вилучено товарів на суму близько 30 тисяч гривень.

За словами начальника сектора дільничних інспекторів міліції Донецького міськуправління Олександра Пугаченка, боротьба зі стихійною торгівлею йде безперервно по всій території міста. Правоохоронці зацікавлені у викоріненні цього протиправного явища зі столиці Донбасу. Міський голова Олександр Лук’янченко видав відповідне розпорядження на підтримку роботи правоохоронців у цьому напрямку.

Під час запланованого рейду по центральній частині Донецька ліквідовано більше двох десятків місць стихійної торгівлі. Усього з початку 2013 року співробітниками Ворошиловського РВ притягнуто до відповідальності майже 200 «бізнесменів», у яких вилучено товарів на суму близько 30 тисяч гривень.

Адміністративні матеріали за ст.160 (Торгівля з рук у невстановлених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення направлені до суду для всебічного та об'єктивного розгляду і накладення відповідних стягнень.

Наразі силами правоохоронців вживаються всі необхідні заходи щодо підтримання порядку на вулицях міста, а також контролюються місця можливої ​​появи так званих «блошиних ринків».

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ