Львів: 114 вулиць міста під’єднають до каналізації

Львів: 114 вулиць міста під’єднають до каналізації

07.09.13 19:24 0 991
На шні у місті Львові налічується 114 вулиць, котрі не під’єднані до каналізаційної системи міста. Як повідомили у відділі каналізайного господарства Львова, для вирішення цієї проблеми, у каналізаційному господарстві Львова, розроблено комплексну програму на 2012-2015р.р., котра, має модернізувати, каналізаційну систему міста Львова.

Основним завданням програми, є каналізування вулиць. На цих 114 вулицях знаходяться 3183 будинки, у яких проживає приблизно 14 тисяч мешканців. Зараз завершують роботи з каналізування найбільшого не каналізованого району міста, в який входять вулиці: Голубця, Личаківська, Богданівська та Тракт Глинянський, з прилеглими до них кварталами. Прокладено 820 м.п. каналізаційного колектора на вул. Богданівській.

Побудовано: каналізаційну перекачувальну насосну станцію на вул. Личаківській, дві нитки напірних колекторів від насосної станції до вул. Богданівської, самоплинний колектор від насосної станції по вул. Голубця.

Виконано також роботи з проектування каналізування прилеглих районів — Глинянський Тракт та Січова, Полуднева. Ці роботи допоможуть запобігти виникненню надзвичайних ситуацій на зношених каналізаційних мережах та в подальшому, підвищити ступінь інженерного забезпечення (каналізування), для мешканців 36 вулиць.

На 2013 рік у бюджеті міста Львова передбачено 3 млн. гривень на проведення робіт з каналізування вулиці Ряснянської та Брюховицької.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові на вулиці Костя ...

КОМЕНТАРІ