В Закарпатській області проблеми перечинського села Порошково вирішували за круглим столом

В Закарпатській області проблеми перечинського села Порошково вирішували за круглим столом

08.09.13 10:32 0 1106
У селі Порошково на Перечинщині відбувся круглий стіл, ініціатором якого виступив голова Порошківської сільської ради Юрій Касинець. В обговорені проблемних питань, з приводу яких відбулося дане зібрання, взяли участь начальник райвідділу міліції Віктор Ребрей, прокуратура району, депутати Порошківської сільської ради, представники ЗМІ та громадськості. Розпочав же дане зібрання голова Перечинської районної державної адміністрації Петро Грицик.

Юрій Касинець зазначив, що ініціював проведення круглого столу з приводу незаконного привласнення земельних ділянок та самовільного будівництва житлових помешкань окремими жителями села Порошково. Окрім цього, деякі громадяни випасають худобу на чужих земельних наділах, що приводить до постійних сварок та непорозумінь між мешканцями Порошкова.

Громада села спільно з керівництвом району шукала законні шляхи вирішення даної проблеми. До слова був запрошений начальник райвідділу міліції і прокурор району. За результатами обговорення було намічено спільний план дій, певною мірою знято соціальну напругу в населеному пункті. Реалізація поставлених завдань дасть змогу усунути порушення законодавства у земельній сфері та уникнути загострення конфлікту, що виник на грунті земельних відносин між односельцями.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Саладуха третя в фіналі ...
Наступна новина: Чісора: Кличко нокаутує ...

КОМЕНТАРІ