У Львівській області ігор Калинець висловив вдячність бродівським депутатам за вшанування пам'яти Ірини Калинець

У Львівській області ігор Калинець висловив вдячність бродівським депутатам за вшанування пам'яти Ірини Калинець

08.09.13 09:29 0 984
На сесію Бродівської міської ради завітав відомий поет, політв'язень, громадський діяч Ігор Калинець. Він висловив вдячність депутатам міськради за ініціятиву назвати одну з вулиць міста на честь його покійної дружини Ірини Калинець.

"За пропозицією народного депутата України Ірини Сех Бродівська міська рада вирішила назвати одну з вулиць Львова на честь видатної української поетеси, мовознавця, багаторічного політв'язня та борця з комуністичним режимом Ірини Калинець. На знак вдячности Ігор Клинець подарував міській раді нововиданий шеститомник її праць. Цю літературу ми передамо до районної бібліотеки, аби кожен читач міг ознайомитися з її творами", – заявив секретар міської ради свободівець Михайло Чунгін.

Зауважимо, що на цьому ж сесійному засіданні депутати розглянули питання про розподіл коштів б'юджету на ремонт доріг. Голова постійної депутатської комісії з питань б'юджету свободівець Віктор Горішній з цього приводу заявив, що міський голова Анатолій Белей порушив б'юджетне законодавство виносячи це питання на розгляд.

"Питання щодо розподілу коштів на ремонт доріг перш за все повинно було пройти обговорення в комісії, по-друге, бути затвердженим на сесії і тільки тоді повинні були виконуватись роботи. А в нас склалася ситуація, коли роботи виконані, а депутатів ставлять перед фактом, що потрібно виділити кошти",– зазначив Віктор Горішній. Свободівець заявив, що надалі фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" за подібні рішення голосувати не буде. Міський голова пообіцяв, що така ситуація не повториться.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Roshen готова до співпраці ...
Наступна новина: Футбольний матч "Україна - ...

КОМЕНТАРІ