Базу запорізького

Базу запорізького "Беркута" "захопили" журналісти

08.09.13 08:33 0 907
Представників «четвертої влади» познайомили з правами та обов’язками співробітників підрозділу, роз’яснили завдання, виконання яких покладено на його бійців.

Як розповіли журналістам командир роти міліції особливого призначення Юрій Калмиков та його заступник по роботі з персоналом Андрій Резанов, «Беркут» виконує широке коло завдань.

Основними серед них є охорона громадського порядку в місцях із складною криміногенною обстановкою, при проведенні масових заходів та при виникненні надзвичайних ситуацій. Крім того, на бійців «Беркуту покладені обов’язки із припинення групових хуліганських проявів, а також затримання особливо небезпечних, озброєних злочинців, звільнення заручників, тощо.

Лише з початку року за участю запорізьких «беркутівців» розкрито близько трьохсот кримінальних правопорушень: розбоїв, грабежів, хуліганських проявів. Всі без виключення масові заходи – чи то футбольний матч, чи концерт – також не обходяться без їх участі. А ще – повсякденне цілодобове патрулювання вулиць міст.

У вільний від несення служби час – тренування у володінні зброєю, прийомами самозахисту, технічними засобами. Тим більше, що командування підрозділу за постійної підтримки керівництва ГУМВС постійно покращує навчальну базу спецназівців – у дію введені нові спортзал та тир.

Подібні візити журналістів роблять службу спеціального підрозділу більш відкритою й зрозумілою для громадян, задля безпеки життя й здоров’я яких несуть свою нелегку, але вкрай потрібну службу хлопці з «Беркуту».

ВЗГ ГУМВС України

в Запорізькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гран-прі Італії. Третя ...
Наступна новина: Гусейнов - у тренерському ...

КОМЕНТАРІ