ЗМІ: Письменник з львівщини напише сценарій до чергової серії Сімпсонів

ЗМІ: Письменник з львівщини напише сценарій до чергової серії Сімпсонів

09.09.13 08:15 0 1505
Перед закінченням чергового сезону популярного американського мультсеріалу "Сімпсони", в інтернеті з’явилася неофіційна інформація про приблизний вміст наступного сезону.
Серед різноманіття нових серій, дата виходу яких допоки залишається невідомою, українського глядача особливо зацікавить один з епізодів, в котрому з‘являється персонаж, який дуже схожий на одного з відомих українських політиків. Примітною рисою є своєрідно заплетена коса на її голові.
Ні назва, ні, тим паче, сюжет серії наразі не відомі. Однак, ходять чутки про те, що сюжет до цього епізоду американським творцям допомагав писати маловідомий український письменник Влад Драгович.
Але головна інтрига для українського глядача полягає у томи, чи мультиплікаційний герой буде грати роль політика і в епізоді бути максимально наближеним до реального життя, чи носитиме опосередковане відношення до свого прототипу, як це було з персонажем схожим на ще одного відомого українського політика.
Нагадаю, що не так давно, в одному з епізодів Сімпсонів, з‘явився персонаж схожий на впливову фігуру у владній партії, який викликав купу суперечок в інтернет спільноти. Схоже, що американські творці серіалу вирішили вшанувати і опозицію. Залишається лише гадати чи буде вона оспівана чи осміяна.

Джерело: http://h.ua/story/377419/
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: "Білий Барс" переміг ...

КОМЕНТАРІ