На Львівщині відбувся турнір з веслування серед школярів пам’яті заслуженого тренера України Богдана Мороза

На Львівщині відбувся турнір з веслування серед школярів пам’яті заслуженого тренера України Богдана Мороза

09.09.13 15:18 0 1087
7-8 вересня 2013 року на базі спортивно-веслувальній базі Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України відбулися традиційні змагання відкритої першості спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи №1 (м. Львів) з веслування на байдарках і каное присвяченої пам’яті заслуженого тренера України Богдана Мороза.

У змаганнях, які щороку проводяться за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, взяли участь 170 учасників, які представляли дитячо-юнацькі спортивні школи Львівської області, зокрема СДЮШОР №1, ДЮСШ "Добротвір", ДЮСШ-3, СДЮШОР "Веслярик".

Цього року змагання проводилися серед юнаків та дівчат у трьох вікових групах: 1998-99 р.н. на каное і байдарках (дистанції 200 і 500 метрів), 2000-2001 р.н. на каное і байдарках (дистанції 500 і 200 метрів), 2002 р.н. та молодші на каное і байдарках (дистанція 200 метрів).

Серед юнаків 1998-99 р.н. на дистанції 200 метрів не було рівних учню СДЮШОР № 1 Притулі Роману. У двійках учні СДЮШОР №1 в складі Дякуна Юрія та Притули Романа завоювали срібні медалі.

Серед наймолодших учасників кращими у байдарці-двійці стали Ганчук Володимир та Зуб Юрій. З великим відривом на дистанції 200 м у байдарці-одиночці переміг Публіченко Володимир.

На урочистому закритті змагань юних спортсменів привітали начальник відділу Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Ігор Вовк та директор СДЮШОР №1 Оксана Михаленич, вручивши переможцям грамоти та медалі.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: До 14 вересня ще є ...
Наступна новина: Андрій Забловський: ...

КОМЕНТАРІ