День народження Здолбунова

День народження Здолбунова

09.09.13 15:21 0 1271
Традиційно у другу неділю вересня Здолбунів відзначив День міста – 516-ту річницю з часу першої згадки. Цьогоріч святкування пройшло у місцевому гідропарку. Святкування розпочалося об 11-й годині ранку з подячних молебнів за Здолбунів та його мешканців у всіх храмах міста.
Виставки-продажі авторських мистецьких робіт; продукції торгових марок та закладів торгівлі міста; фотовиставка «Старе місто»; презентація Станиці Пласту «Здолбунів»; інших громадських організацій, релігійних громад та політичних партій – все сприяло тому, щоб у здолбунівчан та гостей міста був святковий настрій.
Зокрема, виставку «Старе місто», присвячену 110-й річниці надання Здолбунову статусу міста, організувала редакція журналу «Острога», яку очолює помічник-консультант народного депутата України Валентина Королюка Олег Тищенко. Представлені мешканцям міста й гостям райцентру п’ять десятків унікальних історичних фото в пейзажах та обличчях демонстрували Здолбунів у всій раритетній красі від 1903 до 1963 років.
У програмі святкування також відбулися байк-шоу, Фестиваль борщу, дитяче театральне дійство з ляльковою виставою, десятки різноманітних забав, змагань і виступів. З упевненістю можна констатувати: святкування Дня Здолбунова вдалося на всі 100%.
Допоміг у організації свята й народний депутат України Валентин Королюк. Його коштом було підтримано ряд заходів Дня міста, зокрема – видовищне вечірнє фаєр-шоу із запуском у небо над містом, що святкує, неймовірних вогняних куль...
Вітали учасників свята співаки та танцюристи, письменники та політики… Виставку соціальних карикатур представив лауреат багатьох міжнародних конкурсів, художник-карикатурист, мешканець Здолбунова Віктор Голуб. Завершилося свято масштабним салютом.

Прес-служба Народного депутата Валентина Королюка
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Як отримати довідку про ...
Наступна новина: З першого вересня усі ...

КОМЕНТАРІ