Чернівецькі міндоходівці відтепер консультуватимуть і по Скайпу

Чернівецькі міндоходівці відтепер консультуватимуть і по Скайпу

09.09.13 19:25 0 1186
Час не стоїть на місці, і новітні технології приходять на службу у різні сфери сучасного життя. Тепер платники податків мають можливість не відвідувати Центр обслуговування платників особисто, щоб проконсультуватися зі спеціалістами, а поспілкуватися з його працівниками прямо з дому, або офісу.

Починаючи з 10 вересня з понеділка по п'ятницю з 14,00 до 16,00 за електронною адресою: COPP_2412 чернівчани мають можливість поспілкуватись з фахівцями Державної податкової інспекції у м. Чернівцях з питань, що належать до компетенції органів Міндоходів, в он-лайн режимі.

Усе, що потрібно для зв'язку, - це вихід в Інтернет і комп'ютерна програма "Sкуре".

Такий зв'язок надзвичайно полегшує процес отримання інформації. Наприклад, пенсіонери, які обмежені в русі, яким важко самотужки пересуватися, або не вистачає часу, щоб прийти на прийом до громадської приймальні, можуть зв'язатися по скайпу через Інтернет з фахівцем Міндоходів і одержати консультацію з різних питань.

До речі, громадяни можуть користуватися таким інтернет-спілкуванням з будь-якого регіону України і навіть із-за кордону.

Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Приватним підприємцям ...
Наступна новина: Маркус Міллер: Про ...

КОМЕНТАРІ