Парозволожувач UE010XL001

Парозволожувач UE010XL001

10.09.13 12:20 0 2842
Зволожувач Carel UE010XL001 серії humiSteam оснащений вбудованим контролером з графічним дисплеєм і клавіатуроі̆ для програмування і управління. Паропроїзводітельность постійно регулюється в діапазоні від 20 до 100% від максімальноі̆ продуктивності (10 - 100% для ісполненіі̆ з продуктивністю 90 і 130 кг / год).

Характеристики:

Вага 17 кг.
Габарити (ВхШхГ) 365x275x712 мм.
Споживана потужність 7.500 кВт.
Напруга 380/3/50 B-Ф-Гц
Максимальна довга трубопроводу 5 м
Число циліндрів 1
Паропродуктивність 10 кг / год
Паропровід 30 мм
Тип парораспределітеля Вентиляторний або канальний
Автоматика

Область застосування

Парозволожувач Carel UE010XL001 серії humiSteam призначений для зволоження повітря в житлових і адміністративних будівлях, лікарнях, в турецьких лазнях і на промислових об'єктах. Зволожувачі humiSteam можна встановлювати безпосередньо в приміщенні разом з вентиляторним парораспределітелем.

При комплектації новими моделями лінійних парораспределітелей вони можуть зволожувати повітря в повітроводах. Моделі humiSteam працюють на просте водопровідній воді з електропровідністю від 75 до 1250 мкС / см. Залежно від якісного складу води система управління автоматично оптимізує режим роботи зволожувача для продовження терміну його служби.
Опис

Принцип роботи парових електродних зволожувачів Carel UE010XL001 полягає в тому, що при подачі живлення на поміщені в циліндр електроди відбувається замикання ланцюга електричного струму. Вода, що містить деяку кількість розчинених мінеральних солей, виконує в даному випадку роль опору, що замикає ланцюг між електродами. При цьому вода нагрівається.
Технології та переваги

• Система антівспеніванія AFS запобігає потраплянню великих крапель води в систему роздачі пара.
• Оцинковані електроди і донний фільтр з захистом від накипу подовжують термін служби циліндрів збільшеного типорозміру. Можлива поставка розбірних і сверхтермостойкіх циліндрів.
• Плавне регулювання паропродуктивності від 20% (у моделях з двома циліндрами - від 10%) до максимального значення.
• Вбудована система вимірювання та регулювання електропровідності води оптимізує ефективність використання електроенергії і забезпечує стабільну роботу зволожувача.
• Можливість вибору між декількома типами контролерів: basic (Y) (з пропорційним керуванням або за принципом ВКЛ / ВИКЛ за сигналом від зовнішнього контролера); Xplus (X) (з модулюючим керуванням на основі сімейства pCO), W (аналогічний контролеру Xplus (X ), але у виконанні для турецьких лазень).
• Модель Xplus (X) передбачає підключення другого датчика-обмежувача, який виключає утворення конденсату в повітроводі.

Джерело: http://www.fjordgroup.com.ua/catalog/46
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Лемпард: "Ми знали із ...
Наступна новина: 10-річний син Бекхема ...

КОМЕНТАРІ