Доставка товару з Китаю в Україну

Доставка товару з Китаю в Україну

10.09.13 12:20 0 2309
В даний час Китай по праву отримав статус найбільшого індустріального центру в світі. За кількістю функціонуючих промислових підприємств Піднебесна давно обігнала своїх конкурентів і впевнено вийшла на міжнародний ринок, завойовуючи довіру нових споживачів і спростовуючи думку, що панує в європейських колах, про низьку якість продукції, що випускається. Доставка товарів з Китаю виробляється на всі континенти планети і багато в чому їх кінцева вартість залежить від оподаткування приймаючої країни та виду вантажоперевезення з Китаю.

Доставка вантажів із Китаю на Україну - збагачення асортименту товарів на вітчизняному ринку

Перевезення з Китаю в Україну різних товарів надає можливість покупцям купувати одяг, побутову техніку, електроніку, іграшки, предмети інтер'єру та інші речі за більш вигідними порівняно з вітчизняним та імпортним товаром цінами.

Сучасна галузева структура промисловості КНР налічує близько чотирьохсот галузей, за один робочий день в країні промислових товарів здійснюється на суму понад 360 мільйонів доларів США. Завдяки цьому доставити з Китаю можна практично все, що необхідно для облаштування комфортного житла, ведення побуту, навчання, ефективної роботи та веселого розваги.

Основними індустріальними центрами країни Висхідного сонця є провінції Шанхай, Гуанджоу, Цсянзу, Пекін, Шаньдуні. Саме з цих міст часто і виробляється доставка посилок з Китаю. Це відмінний спосіб збагатити український ринок і надати вітчизняним споживачам право вибору з широкого асортименту товарів в найрізноманітніших цінових категоріях.

Розвиток промисловості КНР

Усього за кілька десятиліть після проголошення КНР промисловість країни набрала небачених обертів розвитку. Багато відомі міжнародні виробники стали відкривати тут свої заводи та філії, наприклад, компанією Apple в Піднебесній виробляються комплектуючі для своєї електронної продукції. Після авіаперевезення з Китаю в США комплектуючих і запасних частин, товар тестується і слід у продаж або на конвеєр.

Сучасні тенденції в економіки КНР націлені на підвищення якості та тієї продукції, яка випускається споконвічно китайськими виробниками. Розроблена державна програма заохочення заводів, що використовують новітні досягнення науки і техніки, істотно знизила для них податки, що посприяло поліпшенню якості товарів та офіційного виходу їх на світовий ринок. А це, у свою чергу, зробило більш прозорими, доступними, зручними і вигідними вантажоперевезення з Китаю в Україну. Хоча ряд проблем (мовний бар'єр, незнання китайського ринку, велика відстань між країнами і пр.) утрудняє українців самостійно проводити закупівлі в Піднебесній країні.

Джерело: http://ksd-china.com/dostavka-gruzov-iz-kitaya
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Лемпард: "Ми знали із ...
Наступна новина: 10-річний син Бекхема ...

КОМЕНТАРІ