Мінрегіонбуд підготував Порядок перерахунків розміру плати за неякісне обслуговування будинку

Мінрегіонбуд підготував Порядок перерахунків розміру плати за неякісне обслуговування будинку

10.09.13 09:08 0 833
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України підготувало проект Порядку перерахунків розміру плати за надання неякісних чи в неповному обсязі послуг з утримання будинку та прибудинкових територій. Про це в ефірі телеканалу БТБ повідомив заступник начальника Управління економіки систем життєзабезпечення Мінрегіонбуду Михайло Кіпенко.

Кіпенко зазначив, що на сьогодні законодавством уже чітко визначена процедура перерахунків розміру плати за надання неякісних чи в неповному обсязі послуг із теплопостачання, водопостачання та водовідведення.

"Зараз нашим Міністерством розроблено проект Порядку про перерахунок розміру плати за послуги з утримання будинку та прибудинкових територій, якщо вони надані в неповному обсязі або неякісно. Цей документ уже знаходиться на опрацюванні. Найближчим часом він буде ухвалений, і офіційно буде визначена вся процедура, – повідомив він.

При цьому Кіпенко додав, що на сьогодні, відповідно до закону про житлово-комунальні послуги, зокрема статті 18, – ніхто не знімає обов’язків надавати їх вчасно, якісно і в повному обсязі. Він нагадав, що цим законом передбачено складання актів про ненадання чи надання неякісних послуг і перерахунок розміру плати, а розроблений Міністерством проект Порядку конкретизує та уточнює зазначену процедуру.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині триває рейд ...
Наступна новина: Тернопілля: фестиваль ...

КОМЕНТАРІ