Буковина: на Сокирянщині відзначили кращих представників малого та середньго бізнесу

Буковина: на Сокирянщині відзначили кращих представників малого та середньго бізнесу

10.09.13 08:52 0 958
Нещодавно в приміщенні Сокирянської РДА з нагоди святкування Дня підприємця відбулась урочиста зустріч представників органів влади з найкращими підприємцями та громадськістю району, в якій взяла участь перший заступник начальника Сокирянської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Гладка Альбіна Володимирівна .

Для співробітників Міністерства доходів і зборів України День підприємця дуже особливий та відповідальний, адже необхідно відзначити найбільш успішних та професійних бізнесменів. Цьогоріч при виборі кращих представників бізнесу оцінювалися різні критерії. Це й збільшення відрахувань до бюджету, і динаміка розвитку підприємницької діяльності, і відсутність заборгованості по заробітній платі. Тож податковою інспекцією для відзначення були запрошені дванадцять найкращих представників малого та середнього бізнесу району.

Альбіна Гладка в своєму привітанні відмітила: « День підприємця це професійне свято людей, чиїми думками, енергією створюються матеріальні блага кожного громадянина нашого суспільства, їх наполегливою працею наповнюється державна скарбниця. Розвиток економіки району та держави в цілому, залежить саме від ініціативних громадян, які розвивають власний бізнес».

« В нашому районі зареєстровані та здійснюють діяльність більше двох тисяч суб”єктів господарювання юридичних та фізичних осіб, якими забезпечуються понад 20% надходжень податкових платежів до Зведеного бюджету та 24% до - місцевих бюджетів»-зауважила Альбіна Гладка.

Альбіна Гладка відзначила найкращих представників малого та середнього бізнесу подяками та побажала стабільності, процвітання бізнесу та успіхів у реалізації нових проектів та ідей, щоб підприємницька діяльність приносила всім очікувані результати.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Завадський здобув перемогу ...

КОМЕНТАРІ