Федерація футболу Волині має популяризувати та розвивати «гру мільйонів» у сільській місцевості

Федерація футболу Волині має популяризувати та розвивати «гру мільйонів» у сільській місцевості

10.09.13 09:40 0 874
Популяризація здорового способу життя та масового спорту спільно з програмою «Волинькард» – тема номер один для міст та районів області. Про це повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук під час оперативної наради.

«Я із задоволенням відвідую домашні матчі ФК «Волинь», де отримую масу адреналіну. Але - це тема великого футболу з потужними інвестиціями. Я мрію про волинський футбол для волинян – в кожному місті та селі. Я хочу отримувати не менше адреналіну на фінальних змаганнях «Шкіряного м’яча» чи шкільних команд. У нас є райони, де на першість грають 22 команди, а є такі, де під сумнів ставлять свою заявку на чемпіонат області. Всі ці речі треба впорядкувати не через спорткомітет, а через Федерацію футболу Волині. Скоро у федерації буде звітно-виборча конференція, де обиратимуть нового президента. Треба, щоб він займався цими і тільки цими справами, за підтримки Федерації футболу України», - зазначив Борис Клімчук.

Містам та районам області він дав завдання належним чином доглядати за спортивними майданчиками та стадіонами. Ці роботи не потребують серйозних фінансових затрат.

Також голова облдержадміністрації повідомив, що в області для потреб дітей та дорослих працює школа вищої спортивної майстерності, 43 дитячо-юнацькі спортивні школи та 3 спеціальні ДЮСШ олімпійського резерву. Тут під опікою 486 тренерів свою майстерність здобувають та «шліфують» понад 11 тисяч спортсменів з 26 видів спорту, 18 з яких є олімпійськими.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Правом на звернення ...

КОМЕНТАРІ