У Львівській області у Червонограді під час сварки жінка зарізала свого співмешканця

У Львівській області у Червонограді під час сварки жінка зарізала свого співмешканця

10.09.13 11:32 0 1001
У чергову частину Червоноградського міськвідділу міліції 21 серпня надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до них з ножовим пораненням доставлено місцевого жителя, якого переведено до реанімації. Проте 22 серпня вранці пацієнт помер, не приходячи до свідомості.

Як встановили правоохоронці, 21 серпня близько 22.00 години у будинку на вулиці Луговій у місті Червонограді між 43-річною жінкою та її 48-річним співмешканцем внаслідок тривалого розпивання спиртних напоїв на побутовому ґрунті виникла сварка. Під час конфлікту жінка, вхопила ніж та нанесла ним удар чоловікові у ліву половину грудної клітки, внаслідок чого проткнула серце. Згодом чоловік помер.

Правоохоронці з’ясували, що у момент суперечки у сусідній кімнаті знаходились двоє повнолітніх синів підозрюваної, які проживали там разом з матір’ю та її співмешканцем, а також брат померлого, які під час бійки спали.

Як повідомив начальник Червоноградського МВ міліції Володимир Калиш, зловмисниця уже була раніше судима за збут наркотичних речовин та відбула реальний термін покарання і у 2006 році звільнилась з місць позбавлення волі. На цей час вона, як і її співмешканець, ніде не працювала та зловживала спиртними напоями.

Відомості про вказане вище правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 115 (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). За скоєння цього кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Жінку затримано та оголошено їй підозру у вчиненні злочину. На цей час триває слідство.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Алієв: "Порушення режиму? ...
Наступна новина: Євробаскет-2013. З Україною ...

КОМЕНТАРІ