У Криму триває ХІХ Всеукраїнський фестиваль Дружин юних пожежних (ОНОВЛЕНО, )

У Криму триває ХІХ Всеукраїнський фестиваль Дружин юних пожежних (ОНОВЛЕНО, )

10.09.13 09:42 0 937
5 вересня у дитячому оздоровчому центрі «Юність» розташованому неподалік від м. Євпаторія відбулося урочисте відкриття заключного етапу ХІХ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних. У Фестивалі візмуть участь діти від 10 до 17 років. Всього 27 команд, а це близько 200 дітей. Вони будуть демонструвати творчі виступи, які пропагують героїчну роботу рятувальників. Програмою Фестивалю передбачена участь у таких конкурсах, як «Безпечна прогулянка», «Візитка» та «Домашнє завдання». Жюрі, що буде оцінювати виступи, складають народні артисти України, заслужені діячі культури, фахівці ДСНС України.

Щорічно ДСНС України організовує цей фестиваль – зліт кращих команд Дружин юних пожежних. Варто відзначити, що потрапити до Всеукраїнського форуму можна тільки подолавши всі етапи фестивалю. Спочатку шкільний (він пройшов узимку практично в кожній школі України). Потім слідував районний (міський), переможці, якого показували своє вміння на обласних етапах. А в Євпаторії зібралися кращі з кращих.

«Виховання в дітях духу патріотизму, поваги до героїчної професії рятувальника, бажання служити на благо країни і народу – всі ці якості зараз дуже рідкісні і дуже потрібні. За 19 років історії Фестивалю Дружин юних пожежних деякі з наших учасників вже навіть стали співробітниками Служби порятунку «101». Радісно, що всі ці талановиті діти – наша нова зміна!», – підкреслив директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям та державного нагляду (контролю) ДСНС України Артем Козленко.

«Головною метою цього щорічного прекрасного свята є пропаганда правил безпеки серед підростаючого покоління. Безумовно, навчання проходить найкраще, коли представлено у формі гри», – відмітив начальник Головного управління ДСНС України в АР Крим Сергій Шахов.

ГУ ДСНС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правом на звернення ...
Наступна новина: Ходжсон: "Для будь-якого ...

КОМЕНТАРІ