Підтримка української діаспори є важливою на шляху євроінтеграції України – В. Хоптян

Підтримка української діаспори є важливою на шляху євроінтеграції України – В. Хоптян

10.09.13 10:31 0 876
В рамках фольклорно-мистецького фестивалю «В Борщівському краї цвітуть вишиванки» голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян провів зустрічі з делегаціями Польщі, Литви та Сербії. У переговорах взяли участь заступники голови Тернопільської ОДА Василь Гецько та Петро Гоч.

Найбільшу увагу сторони приділили питанню євроінтеграції України. Валентин Хоптян доповів, що підписання угоди про асоціацію з ЄС – головне завдання, яке зараз ставить Президент України. За словами очільника області, під час відкриття третьої сесії Верховної Ради сьомого скликання Глава держави наголосив, що прийняття пакету законів, необхідних для подальшого просування на європейському напрямі - завдання, яке має виконати український парламент напередодні Вільнюського саміту, аби Україна змогла підписати угоду про Асоціацію з Європейським Союзом і розширену Угоду про зону вільної торгівлі з ЄС.

Керівник області Валентин Хоптян попросив представників українських діаспор сприяти у своїх країнах підтримці євроінтеграційних прагнень України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: Лавров: удар по Сирії ...

КОМЕНТАРІ