Курсант академії внутрішніх військ став призером чемпіонату України з гирьового спорту

Курсант академії внутрішніх військ став призером чемпіонату України з гирьового спорту

10.09.13 14:55 0 862
З 28 серпня по 2 вересня в с. Табачне Бахчісарайського району (АР Крим) проходив чемпіонат України з гирьового спорту у поштовху довгим циклом серед чоловіків. В змаганнях прийняли участь більше ніж 120 учасників з різних міст України. Запекла боротьба розгорнулася практично в усіх вагових категоріях, адже вдалий виступ на чемпіонаті України дає змогу претендувати на місце у національній збірній.

Тому дуже приємно, що за результатами змагань в особистому заліку, вдало виступив представник Академії внутрішніх військ курсант Дмитро Назаренко, майстер спорту міжнародного класу.

У поштовху довгим циклом серед чоловіків, у ваговій категорії до 95 кілограм, майбутній офіцер-автомобіліст, а нині курсант інженерно-технічного факультету член збірної команди Академії з гирьового спорту показав кращій результат. Та посів почесне перше місце.

Зараз Дмитро готується до участі у Кубку світу 2013 та X Міжнародному турнірі "Ventspils Atlants" з двоборства, довгого циклу, ривка, естафети (м.Вентспілс, Латвія 20-23 вересня 2013 року. «Для виконання нормативу заслуженого майстра спорту України слід стати призером цьогорічного кубку світу. До того ж я вважаю, що це мені до снаги», - ділиться своїми планами на майбутнє Дмитро.

Тож Академія внутрішніх військ вкотре підтвердила репутацію кузні спортивних кадрів найвищого ґатунку. Вітаємо призера чемпіонату та бажаємо щоразу досягати нових рекордів!

Дар’я Смагіна,

фото з архіву Дмитра Назаренка

Академія внутрішніх військ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завідуюча дитсадком за ...
Наступна новина: У Харкові міліціонери ...

КОМЕНТАРІ