Організатору мітингу Навального виписали штраф за перевищення заявленої кількості учасників

Організатору мітингу Навального виписали штраф за перевищення заявленої кількості учасників

10.09.13 15:07 0 871
У Москві, де цього вечора проходить мітинг прихильників російського опозиціонера Олексія Навального, виписаний штраф одному з організаторів акції – за перевищення заявленої чисельності учасників. Про це написав у своєму мікроблозі в Twitter Роман Рубанов – заступник глави передвиборного штабу Навального, що балотувався в мери Москви. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Меня штрафуют за превышение предельной численности митинга. 9000 человек. #ахахаха — Рубанов Роман (@rrubanov) September 9, 2013*/blockquote

За повідомленнями з соціальних мереж, підтримати Навального на Болотну прийшли десятки тисяч людей, при цьому узгоджене число учасників акції – дві з половиною тисячі. За даними МВС, мітингувальників близько 9 тисяч.

Полиция не справляется с потоком входящих. Про увеличение количества рамок мы просили заранее. — Рубанов Роман (@rrubanov) September 9, 2013*/blockquote

За словами Навального, який набрав на виборах близько 27 відсотків голосів, у нього є докази того, що підсумки виборів сфальсифіковані. Опозиціонер зазначив, що готовий оскаржити результати в суді.

Прокуратура направила Навальному попередження про неприпустимість порушення закону, зазначивши, що «в мережі інтернет з’явилися заклики населення до акцій громадянської непокори». Як повідомили в Московській виборчій комісії, після опрацювання 100% бюлетенів переможцем на виборах мера Москви став виконувач обов’язків міського голови Сергій Соб’янін із 51,37% голосів, на другому місці – його головний конкурент, опозиціонер Олексій Навальний (27,24%), на третьому місці – комуніст Іван Мельников (10,69%). Явка не перевищила 32,07 відсотка.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Харкові міліціонери ...
Наступна новина: Картину, яку вважали ...

КОМЕНТАРІ